"Eu am fost cea ranita". Frumusica din "Salvati de clopotel" si "Beverly Hills" face dezvaluiri socante despre pierderea virginitatii si scandalul cu Jennie Garth


A devenit celebra datorita rolului din "Salvati de clopotel" si mai apoi a facut senzatie in "Beverly Hills 90210", dar desi viata ei prea absolut perfecta din fata micilor ecrane, Tiffani Thiessen a facut dezvaluiri socante despre viata din spatele camerelor de luat vederi.


Putin stiu, de pilda, ca desi au fost intr-adevar prietene bune, Tiffani si Jennie Garth, cea care dadea viata personajului Kelly din "Beverly Hills".

"Relatia noastra a inceput intr-un mod neplacut si s-a terminat la fel. Sa spuneam doar ca fetele care jucau deja in serial cand am fost eu angajata nu s-au comportat foarte frumos cu mine la inceput. Mai apoi, dintre toate, Jennie si-a cerut scuze si ne-am imprietenit. In cele din urma, relatia noastra s-a racit si am pierdut legatura", a precizat Tiffanni in cadrul unui interviu radio.

"Hai sa spunem ca eu am fost cea ranita in aceasta poveste", a adaugat ea, dand de inteles ca Garth i-a gresit din nou, ceea ce a dus la ruptura definitiva a prieteniei lor.

In cadrul aceluiasi interviu, frumoasa din "Salvati de clopotel" si "Beverly Hills" a povestit si despre primul ei contact sexual, surprinzandu-i pe toti cand a delcarat ca si-a pierdut virginitatea la 14 ani, cu prietenul ei de 19. Ea a recunoscut ca in State ar putea fi considerat un viol consimtit, avand in vedere ca era atat de mica si ca baiatul se apropia de varsta majoratului.

"Da, ar putea fi numit asa. Nu stiu cum de nu a reactionat tatal meu mai agresiv cand a aflat", a spus actrita.

A insistat insa ca nu ar avea rost sa regrete ce s-a intamplat si adezvaluit ca va fi deschisa cu fiica ei in ceea ce priveste acets subiect, sperand ca cea mica nu va repeta greselile comise de ea insasi in adolescenta.

FULLSCREEN
"Eu am fost cea ranita". Frumusica din "Salvati de clopotel" si "Beverly Hills" face dezvaluiri socante despre pierderea virginitatii si scandalul cu Jennie Garth
  • /

related posts