Eurovision 2013: Cezar Ouatu intra astazi in lupta pentru marele trofeu. De ce nu da Andra sanse prea mari Romaniei


Eurovision 2013 | Cezaru Ouatu va concura ultimul, al 17-lea, in cea de-a doua semifinala a concursului Eurovision, care are loc Malmo, Suedia. Desi Cezar crede in sansele sale, Andra nu este prea optimista.


Andra nu da sanse prea mari Romaniei la Eurovision 2013. Si asta nu din cauza piesei "It's my life" interpretata de Cezar Ouatu, ci pentru ca jocurile politice sunt de multe ori cele care hotarasc castigatorul. 

ANDREEA ESCA, despre reprezentantul Romaniei la EUROVISION 2013: "E cu siguranta un…"

"Fiind foarte ocupata, nu stiu foarte multe despre Eurovision, desi am auzit melodia. Nu mai stiu despre Eurovision, ce ar putea sa mearga, ma gandesc ca totul este politic. Desi noi ne dorim foarte mult, nu e treaba "cum trebuie" ca sa zic asa. In schimb, pot sa spun ca pentru artistul care merge acolo exista mai multe posibilitati de a fi cunoscut si in alte tari...cum s-a intamplat si cu Mandinga, Mihai Traistariu, Paula Seling - toti au avut de castigat! Si asta e o treaba buna. Dar sa castigam acest concurs nu stiu care ar fi reteta perfecta", a spus Andra pentru perfecte.ro despre Eurovision 2013.

Cezar Ouatu este insa increzator in sansele sale la Eurovision 2013: "Repetiţia a ieşit foarte bine, dar aştept cu nerăbdare momentul când voi cânta în faţa celor peste 10 mii de spectatori. Sunt convins că atunci va fi şi mai bine, pentru că întotdeauna, atunci când văd publicul impresionat de piesele pe care le interpretez, simt că trăiesc pentru cei care mă ascultă. Nu o dată mi s-a întâmplat să plâng în timp ce cântam", a spus Cezar Ouatu la conferinta de presa.

EUROVISION 2013. Ce sanse are la pariuri CEZAR OUATU pentru un loc in FINALA de la Malmo

Cezar Ouatu a repetat pe scena din Malmo într-un decor spectaculos, cu efecte pirotehnice, proiecţii, dar şi costumat într-o rochie neagră, cu bustul lăsat descoperit.

related posts

Modifică setările cookies