Eurovision 2013. Cezar Ouatu lupta asta seara pentru marele trofeu. Ce parere au despre el Andra, Giulia si Ellie White EXCLUSIV


Desi multi nu ii dadeau nicio sansa sa treaca de semifinale, Cezar Ouatu a reusit sa se califice in faza finala a Eurovision 2013."Sunt fericit pentru ca sunt un castigator - sunt in finala. Este pentru prima data cand un contratenor se califica în finala Eurovision", a spus Cezar Ouatu dupa calificarea in finala.


Cezar Ouatu nu i-a lasat indiferenti nici pe artistii din Romania. Andra nu ii da insa prea multe sanse la marele trofeu din cauza jocurilor politice, care intervin in momentul votarii. 

Cantareata a participat si ea in trecut la preselectia pentru Eurovision si nu exclude sa o mai faca si pe viitor. "Nu stiu de ce nu mai particip. Probabil in ultima perioada am fost foarte ocupata, selectiile au fost intr-o perioada in care eu nu am putut sa particip si nici nu am avut o melodie in care sa cred ca ar putea sa castige Eurovisionul.Odata ce ma implic intr-un proiect, fac astfel incat sa fie bine. Doar ca la Eurovision nu tine de mine", a spus Andra pentru perfecte.ro.

Citeste si: De ce nu ii da Andra sanse prea mari lui Cezar Ouatu la Eurovision

Giulia este si ea alaturi de Cezar in aceasta seara. "Cezar a fost alegerea pentru acest an. Personal, ii urez succes si sper sa faca fata cu brio presiunii. Am inteles ca este un artist talentat, care stie exact ce face. Probabil mizeaza si pe factorul soc!", a spus Giulia pentru perfecte.ro.

Ellie White nu se declara cel mai mare fan al lui Cezar Ouatu, insa ii tine pumnii.

"Cezar Ouatu este un artist interesant. Este talentat si controversat in acelasi timp. Nu sunt mare fan al piesei cu care concureaza insa sunt constienta ca la Eurovision trebuie sa iesi cumva in evidenta. Nu doar prin calitatea piesei. Cu siguranta despre Cezar se vorbeste peste tot, fie de bine, fie de rau. Ii apreciez consecventa si optimismul. L-am urmarit in semifinala si mi-a placut mult cum s-a prezentat. Ii tin pumnii in finala. Nu am participat pana acum la preselectia Eurovision pentru ca am avut in calcul alte proiecte. Nu stiu daca voi participa in viitor, insa niciodata sa nu spui niciodata. Depinde daca am o piesa buna pentru acest tip de concurs", a spus Ellie White pentru perfecte.ro.

Cezar Ouatu este increzator in sansele sale. "Vocea este cel mai important lucru şi voi încerca să fiu şi mai bun sâmbătă. Le mulţumesc tuturor celor care m-au votat. Am plâns o jumătate de oră după anunţarea rezultatelor. Sunt prea sensibil. Sunt foarte mândru să îmi reprezint ţara şi să îi reprezint pe toţi cântăreţii de operă", a declarat Cezar, într-o conferinţă de presă organizată la Malmö, după anunţarea rezultatelor celei de-a doua semifinale a Eurovision Song Contest 2013.

FULLSCREEN
Eurovision 2013. Cezar Ouatu lupta asta seara pentru marele trofeu. Ce parere au despre el Andra, Giulia si Ellie White EXCLUSIV
  • /

related posts