Eva Longoria a născut! Vedeta a publicat prima fotografie cu bebeluşul


Starul din "Neveste Disperate" a devenit mamă la 43 de ani. Eva Longoria le-a dat vestea cea mare fanilor săi pe reţelele de socializare.


Actriţa şi soţul ei, Jose 'Pepe' Baston, sunt mai fericiţi ca niciodată! Băieţelul s-a născut perfect sănătos, iar părinţii lui au ales să-i pună numele Santiago Enrique. "Este o frumoasă binecuvântare!" a declarat proaspăta mămică despre micuţul ei. 


Eva l-a cunoscut pe Jose în 2013 şi au decis să se căsătorească în urmă cu 2 ani. Soţul ei are 50 de ani şi este preşedintele grupului media Televisa. Acesta mai are trei copii dintr-o căsnicie anterioară, o fată de 22 de ani şi gemeni de 14 ani.

"Sunt foarte încântată că am un băiat, deoarece cred că lumea are nevoie de bărbaţi buni. Acest băiat, fiul meu, va fi înconjurat de femei foarte puternice şi educate. Cred că este important să  vadă aceste modele de rol în viața sa, astfel încât să știe să susțină,  să aplaude și să onoreze femeia.“, declara recent actriţa.

Eva Longoria a mai fost căsătorită timp de 7 ani cu Tony Parker, de care a divorţat în 2012, diun cauza infidelităților baschetbalistului.

 

related posts

Modifică setările cookies