Eva Longoria se pregătește să devină mamă. Arată fabulos la 43 de ani


Cele mai recente poze cu Eva arată că burtica începe să prindă contur. Astăzi, Eva Longoria împlinește și frumoasa vârstă de 43 de ani, iar pe contul său de Instagram, fanii i-au lăsat cele mai frumoase mesaje. "Arăți incredibili", "Ești atât de frumoasă", "La mulți ani, frumușico. Vei fi o mamă superbă".


Prima apariție a actiței de când a anunța că este gravidă a fost la cea de-a 75-a ediție a Globurilor de Aur. Până atunci, a ținut burtica de gravidă departe de ochii curioșilor. 

Vedeta serialului "Neveste Disperate" s-a menținut foarte bine în sarcină. Are câteva reguli după care se ghidează și pe care le-a respectat. Când vine vorba de poftele de gravidă, Eva Longoria a ales să nu dea prea multă importanță. A renunțat la cafea, bea fără cofeină și refuză să mai consume carne de pui și mancare tip fast-food. Ba chiar i-a interzis soțului să consume în casă carne de pui. 

Eva și soțul său, José Anton Bastón așteaptă venirea pe lume a primului lor copil, un băiețel. Cei doi au devenit un cuplu în 2013, s-au logodit în Mexic în Dubai, în decembrie 2015, și s-au căsătorit în mai 2016, în Mexic.

Bastón este președintele Televisa, cea mai mare companie de media din America Latină și mai are trei copii din mariaje anterioare.

Foto Getty Images/ Splash

  • Eva Longoria gravidă

related posts

Modifică setările cookies