Eva Longoria, Scarlett Johansson si Kerry Washington, impreuna intr-un spot de 30 de secunde care a creat valva in State VIDEO


Cele trei actrite au realizat impreuna un spot politic, in care il condamna pe candidatul republican Mitt Romney pentru viziunea sa anti-avort si isi arata sustinerea fata de Barack Obama.

 


Filmuletul de 30 de secunde a fost regizat de Rob Reiner, nominalizat la Premiul Oscar pentru pelicule ca "Princess Bride", "Misery" si "This is Spinal Tap", si urmeaza sa fie transmis la TV in timpul unor emisiuni care au audienta feminina mare.

Inelul contraceptiv, alternativa pentru mamici la pilulele anticonceptionale. Afla cat de eficient este si la ce interval se aplica

Cele trei actrite il ataca dur pe candidatul republican Mitt Romney, pentru ca acesta vrea sa interzica avortul in S.U.A (acesta fiind legal in toate statele americane din 1973, de cand cazul Row vs. Wade a fost judecat de Curtea Suprema), vrea sa taie bugetul organizatiei Planned Parenting (organizatie pentru drepturile femeii, ale carei servicii include, printre altele, si avortul) si vrea sa le permita republicanilor sa redefineasca violul din punct de vedere legal.

Intr-o declaratie care a insotit lansarea filmuletului, regizorul a spus ca, daca vor fi alesi in noiembrie, Romney si candidatul la functia de vice-presedinte, Paul Ryan, "vor eviscera drepturile femeilor".

"Vorbim despre faptul ca vor sa renunte la dreptul de a avorta, la anticonceptionale, la accesul la teste. Ca sot, fiu si tata, nu pot sa stau cu mainile in san si sa permit sa se intample asa ceva", a scris Reiner.

"Daca crezi ca aceste alegeri nu te vor afecta pe tine si viata ta, mai gandeste-te. Voteaza-l pe Barack Obama.", a spus si Scarlett Johansson.

Iata si clipul:

related posts

Modifică setările cookies