Eveniment neasteptat pe covorul rosu de la Metgala. A aparut doar in costumul lui Adam


Organizatorii unuia dintre cele mai asteptate evenimente ale anului s-au confruntat cu o situatie neplacuta, care i-a dezgustat pe unii invitati, dar i-a binedispus pe altii.


Metgala, evenimentul moden unde participantii platesc 25.000 de dolari pe bilet pentru a le fi permisa intrarea este asteptat cu sufletul la gura in fiecare an. De aceasta data insa, invitatii s-au confruntat cu o situatie mai putin placuta, care a starnit deopotriva rasete dar si controverse.

La ora la care cei mai multi abia isi faceau aparitia in lumina reflectoarelor si in fata aparatelor de fotografiat, un barbat mai putin timid a reusit sa atraga toata atentia asupra lui, desi era inconjurat de cele mai in voga vedete de la Hollywood.

Vezi AICI imaginile surprinse de fotografi.

Acesta a reusit sa treaca de echipele care pazeau zona respectiva si a inceput sa alerge pe covorul rosu al unuia dintre cele mai extravagante evenimente mondene ale anului in costumul lui Borat, de aceasta data intr-o nuanta puternica de roz, la care a renuntat dupa cateva minute.

Tanarul nonconformist care a atras toate privirile celor din jur si-a accesorizat costumatia indrazneata cu un lant gros auriu si o pereche de pantofi maro, iar dupa cateva minute in care si-a facut de cap, a reusit sa fie prins si indepartat cu forta din mijlocul evenimentului cu staif.

related posts

Modifică setările cookies