EXCLUSIV Confesiunile unor modele de videochat. Cum arată o zi din viața lor și câți bani câștigă


Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru protvplus.ro, trei modele de videochat, de la trei studiouri diferite, au vorbit deschis despre cum arată o zi din viața lor, câți bani câștigă din videochat sau cum au reacționat familiiile lor când le-au mărturisit că vor să lucreze în acest domeniu.


Videochatul, în România, este considerat ca fiind un subiect tabuu. Pentru a înțelege mai bine acest domeniu, am stat de vorbă cu trei modele, de la trei studiouri de videochat diferite, care au mărturisit cum se desfășoară o zi din viața lor, ce le-a determinat să intre în acest domeniu sau care a fost cea mai mare sumă pe care au încasat-o.

Ba mai mult, acestea au vorbit și despre reacțiile pe care familiile lor le-au avut atunci când au aflat că vor să intre în lumea videochatului. 

În materialul video de mai jos, veți afla povestea Cristinei - model videochat Best Studios, Alexandrei - model videochat Live Cam Fetish și Mellanyei - model videochat Studio 20. Cum au ajuns să facă videochat și ce mesaj au pentru cei care le urmăresc, în materialul video de mai jos. 

related posts

Modifică setările cookies