"Exista un loc special in iad pentru femei care nu ajuta alte femei." Taylor Swift lasa imaginea de pisica blanda deoparte si isi scoate ghearele. Pe cine a atacat printesa country


Ne-a obisnuit cu cositele ei blonde si cu o imagine angelica. Se pare insa ca Printesa Country nu este nici pe departe ingerasul care o credeam noi si ca, provocata, poate raspunde destul de usturator la critici.


La ceremonia de decernare a Globurilor de Aur din acest an, gazdele show-ului, Tina Fey si Amy Poehler, au facut la un moment dat o remarca la adresa vietii sentimentale zbuciumate a lui Taylor, avertizand-o sa "stea departe" de fiul de 23 de ani al actorului Michael J. Fox.

Toata lumea a ras si multi au banuit ca si Taylor a gustat gluma, cu atat mai mult cu cat cantareata este cunoscuta pentru simtul umorului si pentru autoironia de care da deseori dovada. Se pare insa ca lucrurile n-au stat chiar asa.

In cel mai recent interviu, pe care l-a acordat revistei "Vanity Fair", Taylor a discutat incidentul de la Globurile de Aur si a spus ca ii place foarte mult ceva ce i-a spus odata moderatoarea TV Katie Couric si anume "Exista un loc special in iad pentru femei care nu ajuta alte femei."

Cantareata a continuat: "In loc sa sarbatorim o femeie care scrie despre sentimenele ei intr-o maniera confesionala, o portretizam ca o fetiscana dependenta, nebuna si disperata sa se marite si sa aiba copii - si cred ca asta inseamna sa iei lucrurile si sa le rastalmacesti in ceva putin sexist".

Raspunsul celor doua prezentatoare nu s-a lasat mult asteptat.

Amy Poehler a declarat pentru "The Hollywood Reporter": "Ah, ma simt prost daca s-a suparat. Eu sunt o feminista si ea e o fata tanara si talentata. Acestea fiind spuse, sunt de acord ca o sa merg in iad. Dar pentru alte motive. In mare parte chestii plictisitoare, care au legatura cu plata taxelor."

Tina Fey, cealalta prezentatoare, n-a fost insa la fel de sensibila in legatura cu atacul lui Taylor: "Daca cineva urma sa se infurie pe noi, credeam ca va fi James Cameron. Asta nu inteleg de unde a aparut. A fost o gluma. A fost o gluma usoara."

Spune si tu: crezi ca reactia lui Taylor a fost exagerata sau nu?

related posts

Modifică setările cookies