Experiment inedit al unei femei: ce s-a întâmplat după ce a făcut amor de două ori pe zi timp de o lună


Multă lume spune că sexul este precum un sport extrem, însă nimeni nu a reușit să dovedească acest lucru. Până acum!

Tag-uri: #rutesha

Rutesha, o tânără din Australia, le-a dezvăluit zilele trecute jurnaliștilor din țara ei că nu mai era dispusă să plătească abonamentul la sala de fitness, pentru că nu vedea vreun rezultat, și că a decis, alături de iubitul ei, să facă sex de două ori pe zi timp de o lună, pentru a demonstra că acaestă activitate ajută mai mult la slăbit decât antrenamentul de la sală.

După cum a spus Rutesha, experimentul a fost unul reușit, deoarece a ars aproximativ 150 de calorii la fiecare partidă de sex care dura în jur de 30 de minute. Mai mult decât atât, ea a afirmat că scopul ei era să scape de 200-250 de calorii pe zi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @_rutesha_ on

„Pentru a scăpa de cât mai multe kilograme, partidele de amor trebuie să fie intense și să încerci cât mai multe poziții noi. Însă, dacă ai prea multe orgasme într-o zi, vei fi epuzat. Iar dacă nu ai destul, ajungi să fii frustrat. Cu toate acestea, după prima zi a experimentului am reușit să dorm mai bine ca niciodată”, a spus Rutesha, potrivit celor de la The Sun.

Tânăra din Australia a afirmat că, în acest fel, ea a reușit să demonstreze că partidele de sex au ajutat-o mai mult decât mersul la sală să își tonifieze musculatura.

foto: Instagram Rutesha

Vezi și: 

Secretul fertilității descoperit într-un cimitir din Franța

related posts

Modifică setările cookies