Explicația psihologului: de ce poartă Meghan Markle doar ținute închise la culoare


Experții în psihologie au o explicație pentru preferința Ducesei de Sussex pentru ținutele în culori închise. 


Meghan e în atenția presei mai ales pentru desele ei gafe de protocol, însă ea a reușit să capteze curiozitatea presei mondene și pentru aparenta lipsă a hainelor colorate din garderoba ei. 

Cosmopolitan U.K. scrie că Meghan a fost fotografiată până acum în doar două ținute colorate, în timp ce la restul evenimentelor a apărut exclusiv în culori închise. 

Potrivit psihologului american Karen Haller, decizia lui Meghan e una conștientă și că scopul ar putea fi unul destul de banal. 

,,Protocolul regal dictează că ducesele și prințesele, în general, trebuie să se asigure că nu vor fi în centrul atenției atunci când merg la evenimente. O altă regulă ciudată e că nu au voie nici măcar să poarte bijuterii cu pietre înainte de ora 6 seara, de exemplu.”, a spus Haller.

Haller a mai precizat că, după ce a studiat mai multe evenimente la care Meghan a luat parte și culorile pe care aceasta le-a ales pentru ținute, poate să confirme că acesta ar putea fi motivul pentru care Ducesa pare să nu aibă culori în garderobă. 

,,Negrul și culorile închise reprezintă cea mai bună modalitate să nu atragi atenția asupra ta. Când porți culori închise nu vrei să fii centrul atenției. Meghan vrea, probabil, să rămână în background, pentru a le da altora ocazia să strălucească. 

related posts

Modifică setările cookies