Fac orice pentru a-si salva relatia. Unde au fost fotografiati Tori Spelling si sotul ei


Dupa scandalurile de infidelitate in care au fost implicati, Tori Spelling si Dean McDermott incearca sa faca tot ce este posibil pentru a-si salva relatia. 


Cei doi au fost surprinsi de paparazzi in timp ce ieseau dintr-un salon de masaj Thai din California, acestia parand destul de apropiati si de bine dispusi dupa o sesiune de relaxare.

Imbracati lejer, in blugi si bluze cu maneca lunga, Tori si Dean nu au tinut cont de faptul ca sunt urmariti de fotografi si nu s-au aranjat prea tare, dovada si aparitia fara make-up a celebrei actrite. 

In urma cu cateva luni, Tori Spelling a aflat ca sotul ei a inselat-o cu o alta femeie, acestia trecand peste evenimentul neplacut din viata lor de dragul celor patru copii pe care ii au impreuna. 

"Eram baut si consumam droguri... . Nu e ca si cum cautam sa intretin relatii sexuale cu alte persoane...viata noastra amoroasa este destul de solida. Am un creier care vrea sa ma omoare. Am un creier care ma vrea mort", a declarat McDermott la momentul respectiv. 

FULLSCREEN
Fac orice pentru a-si salva relatia. Unde au fost fotografiati Tori Spelling si sotul ei
  • /

related posts

Modifică setările cookies