Facea furori in urma cu 4 ani, in bikini. Cum arata acum, la 49 de ani, corpul superbei Halle Berry


Sfideaza trecerea timpului cu un aspect fizic incredibil de tineresc. Cand ii afla varsta, putini sunt cei care cred ca Halle Berry poate arata atat de bine.


Castigatoarea premiului Oscar a fost o regina a frumusetii, cucerind Miss Teen Ohio, Miss Teen All-American. In 1986, a fost incoronata speranta Miss World (Miss World hopeful), asadar nu e de mirare ca si la 49 de ani arata la fel de bine cum o facea in tinerete.

Halle Berry a participat recent la un eveniment monden in care a demonstrat inca o data (cu toate ca nu mai era necesar) ca este posesoarea unei siluete perfecte. Vedeta a aparut imbracata intr-o rochie care s-a mulat pe formele ei voluptuoase si care a avantajat-o atat de tare, incat fotografii nu si-au putut lua obiectivele camerelor de fotografiat de pe ea.

Halle a participat la Hollywood Foreign Press Association Annual Grants Banquet si, potrivit gurilor rele, a apelat la o tinuta atat de sexy pentru a le distrage atentuia atat jurnalistilor prezenti la eveniment, cat si celor din redactii, de la asa-zisul divort prin care urmeaza sa treaca.

Vedeta are o relatie cu actorul Olivier Martinez, care i-a daruit un inel in anul 2013, pe care vedeta l-ar fi "pierdut" in Mexico, unde nu a aparut cu el in cel mai recent concediu. De aici si pana la speculatii nu a fost decat un pas, cu toate ca cei doi nu au confirmat nicio ruptura.

related posts

Modifică setările cookies