Familia cu fizicuri perfect tonifiate. Cum arata Jada Pinkett Smith si cei doi copii atunci cand se relaxeaza la plaja


Jada Pinkett Smith si copiii se afla intr-o vacanta in Hawaii, ocazie cu care paparazzi i-au fotografiat pe acestia in timp ce se distrau pe plaja. 


Imbracata intr-un costum de baie negru, format dintr-o singura piesa, cu decolteu generos si aplicatii aurii pe el, vedeta de 44 de ani a impresionat inca o data cu fizicul ei perfect tonifiat, fiind deja cunoscuta pentru pasiunea pentru sport.

Nici Jadem si Willow nu se lasa mai prejos, cei doi copii ai cuplului Smith fiind la fel de bine pregatiti fizic precum parintii lor. De altfel, tinerii au profitat de aceasta vacanta pentru a face surf. 

Cum de arata atat de bine Jada Pinkett Smith? "Impreuna cu antrenorul meu am creat un program special, deoarece imi doresc o silueta perfecta", a marturisit Jada , una dintre activitati fiind urcatul pe scari cu greutati in mana.

"Imi place sa urc scarile. Este un exercitiu perfect de cardio si respiratie", a explicat vedeta, aceasta marturisind si unul dintre motivele pentru care ii place sa faca sport: "Cand sotul meu de aproape 20 de ani nu isi poate luat ochii de la mine? Este incredibil".

related posts

Modifică setările cookies