Fanii, uimiti sa afle adevarul. Ce vedeta indragita din "Friends" a avut ani de zile probleme cu alcoolul si cu drogurile VIDEO


Matthew Perry, interpretul simpaticului Chandler Bing, este sanatos in prezent, dar timp de ani de zile s-a luptat cu dependenta de alcool si de droguri.


Pentru prima data, Matthew a povestit intr-un interviu acordat ABC news despre perioada neagra pe care a traversat-o, pentru a-i ajuta si pe altii aflati in situatia in care a fost el.

Actorul a marturisit ca si-a ascuns problema de familie si de colegii de pe platoul "Friends": "In cea mai mare parte a timpului, beam. Mai luam si droguri. Cred ca ma pricepeam destul de bine sa ascund acest lucru, dar in cele din urma oamenii au devenit constienti", a spus el.

In 1997, Matthew s-a internat la o clinica de dezintoxicare, pentru o dependenta de calmante. Se pare insa ca respectivul tratament a avut rezultate doar pe termen scurt, pentru ca in 2001, actorul s-a intors in respectiva clinica pentru aceeasi problema. In cele din urma, acesta a reusit sa isi invinga adictia.

Faptul ca nu mai este dependent si ca a reusit sa depaseasca cea mai grea perioada a vietii sale, l-a motivat pe Matthew sa deschida un centru pentru ajutarea celor care ies de la detoxifiere.

"Daca esti aruncat din centrul de tratament direct in lumea de afara, uneori drumul e prea anevoios", a explicat el in interviu.

Ce parere ai despre dependenta actorului? Ai fi banuit ca este vorba despre el?

related posts

Modifică setările cookies