FARSA DE 1 APRILIE: Ana Maria Prodan a asteptat ore in sir in aeroport, dupa sora ei! Degeaba... EXCLUSIV


Ana Maria Prodan nu a scapat de pacaleli de 1 aprilie. Sexy impresara nu a uitat nici acum farsa pe care i-a facut-o sora ei, Anca.
 


“De 1 aprilie, sora mea, care sta in Statele Unite, m-a sunat sa-mi spuna ca mi-a facut o surpriza si ajunge in tara in 3 ore! Mi-a zis ca este in aeroport in Amsterdam, unde a facut escala. M-am grabit sa ajung la aeroport, am luat flori si sampanie, sa o astept cum se cuvine. Cand s-a facut in sfarsit ora la care trebuia sa ajunga, am asteptat...si am asteptat...si n-a venit nimeni! Mi-am facut griji, am sunat la companie sa intreb daca a patit pasagerul ceva. Intr-un final, sora mea m-a sunat razand sa imi spuna ca a fost o farsa de 1 aprilie!”, a povestit amuzata Ana Maria Prodan.

Ana Maria nu a ramas ramas datoare. “I-am platit-o si eu 3 ani mai tarziu. Am sunat-o si i-am spus ca ajung la 11: 45 pm in aeroportul din Las Vegas. A stat si ea cu flori in aeroport si am sunat -o razand sa-i spun ca m-am razbunat pentru ce mi-a facut ea cu 3 ani in urma”, a povestit pentru www.perfecte.ro Ana Maria Prodan.
 

related posts

Modifică setările cookies