Fata de 17 ani care ii lasa cu gura cascata pe toti barbatii. E superba la chip, dar corpul arata complet opus


Yulia Viktorovna Vins sau Julia Vins este o adevarata vedeta in comunitatea internationala de bodybuilding. Fata de numai 17 ani impresioneaza adulti in toata regula si s-a transformat intr-un adevarat fenomen pe internet.


Motivul? Intre chipul de papusa si corpul ei e o diferenta uriasa! Yulia este o impatimita a sportului si isi petrece ore bune in sala de sport, astfel incat a ajuns sa aiba un corp musculos, la care pana si unii barbati ravnesc.

Popularitatea lui Vins a explodat dupa ce cateva poze din arhiva ei personala au ajuns pe internet, iar intreaga lume a putut sa vada la ce performanta a ajuns fata. Iar reactia tuturor celor care raman cu gura cascata la vederea pozelor e total de inteles!

Yulia are un chip atat de frumos, incat pare o papusa de portelan. Cand e surprinsa dintr-un plan general insa, fata ei pare total opusa corpului lucrat intens.

Fiecare muschiulet al adolescentei de 17 ani este atent lucrat in sala de fitness, iar in momentul in care se incordeaza, Yulia socheaza cu adevarat. Iata mai jos cateva imagini cu ea.

related posts

Modifică setările cookies