"Fata din Ipanema", intr-un costum de baie prin care se vede totul. Cum arata outfitul din fata


Are 36 de ani, este un fost model Playboy si se mandreste cu un corp super sexy. Ana Braga, supranumita "Fata din Ipanema", datorita aparitiilor ei dese pe celebra plaja braziliana, este una dintre vedetele preferate ale paparazzilor.


La cea mai recenta aparitie la plaja, de data asta in Malibu, Ana Braga a reusit sa ii atraga pe parparazzi cu costumul sau de baie plin de decupaje si foarte decoltat in partile laterale.

Fostul iepuras Playboy nu a parut deloc deranjat de prezenta fotografilor, dimpotriva: i-a lasat sa o surprinda din toate unghiurile!

Ana nu s-a multumit sa astepte pana a doua zi ca sa isi vada pozele in tabloide si pe tot internetul, si si-a facut cateva selfie-uri pe plaja, la malul apei.

Originara din Rio de Janeiro, blonda de 36 de ani s-a stabilit in urma cu 20 de ani in Statele Unite, unde si-a facut un renume atat ca model de tabloid, cat si ca dansatoare. Acum traieste si lucreaza acum ca model, tot in Statele Unite. Ana a aparut in concerte alaturi de Pitbul, Gloria Estefan sau de Lil' John, dar se pare ca nu si-a gasit un loc in acest domeniu.


related posts

Modifică setările cookies