Fata mea este model! Ilie si Amalia Nastase nu au doar una, ci doua fete care s-au apucat deja de modelling. Cum a fost prima lor prezentare


Amalia si Ilie Nastase au de ce sa fie mandri! Cele doua fiice ale lor, Alessia si Emma, au inceput sa cucereasca posiumurile de moda inca de pe acum, desi cea mare are 8 ani, iar cea mica numai 5.


Adorabilele fiice ale Amaliei Nastase, Alessia si Emma, si-au inceput deja cariera in modelling. Micutele au luat parte la prezentarea noii colectii de haine pentru copii a magazinului Anastasia and The Funky Twins.

Emma, fiica mai mica a lui Ilie Nastase, a intrat cel mai bine in tema evenimentului, de inspiratie indiana. Pictata pe fata si cu o bentita de care atarna o pana, micuta Emma nu a fost deloc rusinoasa la primul sau contact cu modellingul si s-a descurcat excelent.

Alessia a aratat ca o adevarata domnisoara intr-o adorabila rochita gri pe care a asortat-o cu o poseta.

Amalia Nastase a marturisit de curand ca incearca sa isi invete fiicele sa fie modeste, in ciuda faptului ca provin dintr-o familie instarita. "Uneori Alessia imi spune ca vrea sa manance la un anumit restaurant, dar ii spun ca acolo costa 100 de lei o friptura si ca putem merge sa mancam unde este mai ieftin”, povestea Amalia.

FULLSCREEN
Fata mea este model! Ilie si Amalia Nastase au nu doar una, ci doua fete care s-au apucat deja de modelling. Cum a fost prima lor prezentare
  • /

related posts