Felix Baumgartner, mesaj emoţionant pe internet pentru mama lui. Cât de bine arată soacra Mihaelei Rădulescu


Iubitul Mihaelei Rădulescu a profitat de Ziua Internaţională a Mamei şi s-a lăudat pe reţelele de socializare cu cea care i-a dat viaţă. 


Sportivul austriac care a intrat in istorie cu saltul din stratosferă se mândreşte ori de câte ori are ocazia cu mama lui. Felix Baumgartner a postat pe Instagram două fotografii cu mama sa, iar fanii care îi urmăresc fiecare mişsacre pe retţelele de socializare, au fost efectiv cuceriţi. 

"Nu-i aşa că mama este cea mai bună fiinţă din lume? O iubesc atât de mult!" , a scris iubitul Mihaelei Rdaulescu alături de prima fotografie. În imagine, doamna Baumgartner radiază de fericire. Tunsă bob, machiată discret şi îmbrăcată foarte şic,  soacra Mihaelei Rădulescu este o prezentă foarte plăcută. În plus, femeia trecută de prima tinereţe nu are niciun rid şi pare să-şi conserve minunat frumuseţea naturală.
 

 

Aren’t mom’s the best in the world? I got so much love for her. #felixbaumgartner #redbull #born2fly #realactionhero #happymothersday

O postare distribuită de FELIX BAUMGARTNER (@therealfelixbaumgartner) pe


În cea de-a doua imagine, Doamna Baumgartner poartă cu mândrie o cască de cosmonaut. Fotografia este facută chiar înainte de saltul istoric din stratosferă.
 

Felix Baumgartner şi Mihaela Rădulescu sunt împreună de 3 ani şi par mai fericiţi ca niciodată. 

FULLSCREEN
Felix Baumgartner, mesaj emoţionant pe internet pentru mama lui. Cât de bine arată soacra Mihaelei Rădulescu
  • /

related posts