Femeia Barbie se intoarce si e mai ciudata ca niciodata! Cum arata cu barba de 1 metru si trupul plasticat acoperit de gandaci - FOTO 


Valeria Lukyanova a devenit celebra datorita asemanarii sale izbitoare cu papusa Barbie si a reusit sa-si creeze o comunitate de aproape un milion de fani pe Facebook.


Admirata de unii si considerata o ciudata de altii, Valeria si-a dorit sa faca o pauza si pentru a vreme a iesit din lumina reflectoarelor. Dandu-si insa seama ca nu poate trai departe de public, ea a revenit intr-un documentar absolut bizar in care a acceptat sa dezvaluie informatii inedite despre viata ei.

Christina Aguilera, extrem de slaba si ispititoare intr-o rochie roz minuscula. Aparitia care i-a innebunit pe toti - FOTO

Dornica sa socheze si sa atraga din nou atentia, cea care a fost supranumita femeia Barbie considera ca nu este om, ci un guru spiritual capabil sa calatoreasca in timp, care are menirea de a salva umanitatea de superficialitate si energie negativa. Ea subliniaza ca este extraterestru si ca incearca sa ii impulsioneze pe oameni sa evolueze de la statutul de fiinte de consum, in fiinte semi-zei.

"In cele mai multe dintre vietile mele anterioare am fost barbat si mi-a placut foarte mult acel rol. Am ocupat o pozitie dominatoare in toate societatile in care am trait pana acum, iar intr-una din ele am fost un rege celebru", a spus chiar ucraineanca, spre amuzamentul unora.

Sore, intr-o imagine in care nici fanii nu au recunoscut-o. Cum arata vedeta cu parul lung si in costum de baie - FOTO

In documentarul realizat de Vice, Valeria este pusa in evidenta prin toate pictorialele bizare pe care le-a realizat pana acum, unul dintre ele aratand-o acoperita de gandi si privind absent spre orizont. Pentru a vedea tot materialul video, click aici.

Tu ce parere ai despre femeia Barbie si declaratiile ei halucinante? Crezi ca incearca doar sa atraga atentia sau crede cu adevarat ce spune?

FULLSCREEN
Femeia Barbie se intoarce si e mai ciudata ca niciodata! Cum a pozat cu trupul plasticat acoperit de gandaci si ce declaratii halucinante a facut despre originile ei
  • /

related posts

Modifică setările cookies