Femeia care traieste invers: in loc sa imbatraneasca, intinereste pe zi ce trece FOTO


Prezentatoarea britanica Amanda Holden se pare ca a descoperit secretul tineretii fara batranete dupa care tanjesc toate celebritatile de la Hollywood. Cum altfel va puteti explica faptul ca, in timp ce toata lumea sufera din cauza efectelor gravitatiei asupra pielii, Amanda pare mai tanara in fiecare an?


Amanda Holden, actrita, prezentatoare TV si jurat la “Britain’s Got Talent”, a aparut pe ultima coperta a revistei britanice “Easy Living” si pare mai tanara ca niciodata.

Desi stim ca, la fel ca orice alta coperta, si aceasta a fost puternic photoshopata, problema este ca Amanda chiar arata asa in realitate: ca o papusa Barbie, plasticata si lipsita de imperfectiuni.

In 2002, de exemplu, Amanda avea pungi sub ochi, riduri fine in jurul ochilor si gurii si pistrui, ca orice femeie la 30 si un pic de ani. Era draguta, nu superba, dar arata mult mai naturala.

Acum, la 41 de ani si dupa 2 copii nu mai are deloc defecte: nu are riduri (decat cele de expresie care apar cand se incrunta sau rade), nu are pete care apar odata cu depigmentarea pielii, iar tenul ei pare mai ferm si mai deschis la culoare ca niciodata.

Potrivit unui specialist in chirurgie plastica consultat de site-ul Daily Mail, Amanda si-a facut o interventie de indepartare a pungilor de sub ochi (care costa 450 de lire sterline si ale carei efecte pot dura 2 ani), si-a injectat acid hialuronic in buza superioara pentru a o face mai plina, si-a injectat Botox in zona fruntii (costa 350 de lire sterline interventia si efectele dureaza intre 3-6 luni), si si-a facut tratament cu laser fraxel (pentru a-si face fata mai ferma si a scapa de petele care apar odata cu varsta).

Nu spunem ca arata rau, dar nimeni nu mai poate accepta trecerea timpului si imbatrani frumos si natural in ziua de azi?

related posts

Modifică setările cookies