Femeia cu cel mai frumos bust natural, dezamagita: "Oamenii ma evita pentru ca am sanii prea mari!"


Modelul in varsta de 26 de ani a cusnoscut celebritatea dupa ce a aparut topless in videoclipul piesei Blurred Lines, in 2013. 


Milioane de barbati viseaza de ea si tot atat de multe femei o invidiaza pentru silueta perfect si bustul generos. Totusi, frumoasa Emily Ratajkowski spune ca  asta i-a adus si multe batai de cap.
Emily a pozat super sexy in editia de august a revistei  Harper's Bazaar Australia, unde a vorbit si despre prejudecatiile cu care se confrunta. 

 

Weekend mood ☕️

O postare distribuită de Emily Ratajkowski (@emrata) pe

"Mi se intampal frecvent ca oamenii sa exclame asta :<Oh, este prea sexy!>. Este o pozitie anti-femei, sunt oameni care nu vor sa lucreze cu mine pentru ca am sanii prea mari. Ce e in neregula cu sanii? Sunt o trasatura feminina superba, care merita sarbatorita" , a declarat modelul. 


Dupa ce a  pozat nud pentru  pentru Harper's in 2016, celebrul jurnalist Piers Morgan i-a scris pe Twitter: "Vrei sa-ti cumpar niste haine? Mi se pare ca ai inghetat."
Ea i-a raspuns imediat :" "Multumesc, dar nu am nevoie de haine, pe cat de mult ai nevoie tu de presa."

 

Tonight

O postare distribuită de Emily Ratajkowski (@emrata) pe

Frumoasa Emily spune ca ea nu cauta atentie, ci ca ipostazele in care apare mai degraba dezbracata sunt un fel de manifest al feminismului, in care crede cu toat convingerea. 

Jonathan Leder, unul dintre fotografii care a lucrat cu ea, a spus: "La 30 de minute dupa ce i-am facut prima poza, era deja goala. Am lucrat cu peste 500 de modele in cariera mea si pot sa va spun ca Emily este vedeta care se simte cel mai confortabil cu trupul sau. Nu era deloc timida".
 

 

What to wear tonight? #PFW

O postare distribuită de Emily Ratajkowski (@emrata) pe


 

????

O postare distribuită de Emily Ratajkowski (@emrata) pe

related posts

Modifică setările cookies