Femeia cu cel mai frumos bust natural s-a lasat fotografiata doar in lenjerie intima. Cat de sexy este Emily Ratajkowski


Este posesoarea unui trup perfect, pe care nu se sfieste sa-l arate de fiecare data cand are ocazia. Mai mult decat atat, Emily Ratajkowski este o mare amatoare de Instagram, deci publica adesea imagini sexy cu ea pe internet.


A aparut in videoclipul melodiei Blurred Lines si i-a cucerit pe producatorii de la Hollywood. Acestia i-au oferit rolul din "Gone Girl", iar popularitatea tinerei a crescut subit.

Acum, Emily nu numai ca este invitata la cele mai cool petreceri si evenimente mondene, ci si semneaza contracte de modeling importante. Corpul ei bine proportionat si mai ales decolteul care a ajutat-o de devina celebra i-au asigurat recent prioritate pentru o campanie a brand-ului Yamamay.

Pictorialul sexy in tanara s-a lasat fotografiata doar in lenjerie intima circula acum pe internet, spre incantarea domnilor, care abia asteptau sa o vada din nou. Ce-i drept, au ce admira!

In pozele cu pricina, Ratajkowski demonstreaza ca este posesoarea unei siluete de vis si ca stie sa se foloseasca de cele mai de pret atuuri fizice pentru a face o sesiune fotografica de zile mari. Iata numai cateva dintre imaginile care au aprins imaginatia domnilor:

  • Femeia cu cel mai frumos bust natural s-a lasat fotografiata doar in lenjerie intima. Cat de sexy este Emily Ratajkowski

related posts

Modifică setările cookies