Femeia cu corp de 25 de ani si fata de 60 de ani din nou pe strazile din Los Angeles. Cum au surprins-o fotografii de aceasta data  


Una dintre cele mai penibile vedete de la Hollywood loveste din nou. De aceasta data Angelyne a fost surprinsa de catre fotografi intr-o rochie roz neon si saboti de aceeasi culoare.


Se pare ca vedeta a carui varsta nu este cunoscuta, desi se vehiculeaza ca ar avea undeva intre 50 si 60 de ani, a simtit nevoia sa bea o cafea.

Hotarata, Angelyne a imbracat cele mai stridente haine din garderoba si a iesit pe strazile Los Angeles-ului pentru a bea una dintre cele mai savuroase cafele din oras.

Aceasta a devenit celebra in anii '80 dupa ce a inchiriat cateva panouri publicitare prin Los Angeles pentru a se promova ca actrita.

VEZI GALERIA FOTO

Aceasta se considera a fi o papusa Barbie vie  si se imbraca doar in tinute stridente, de cele mai multe ori de culoare roz.

este considerata una dintre cele mai penibile aparitii de la Hollywood, fiind de multe ori invitata la emisiuni de scandal.

In 2003, aceasta a fost una dintre candidatii la alegerea guvernatorului statului California, pozitionandu-se pe locu 28 dintre cei 135 de candidati.

FULLSCREEN
Femeia cu corp de 25 de ani si fata de 60 de ani din nou pe strazile din Los Angeles. Cum au surprins-o fotografii de aceasta data  
  • /

related posts

Modifică setările cookies