Femeia cu silueta de 25 de ani si fata de 60 loveste din nou! Cum a fost surprinsa cea care pare desprinsa din desene animate (de groaza)


O cheama Angelyne, dar prefera ca publicul sa o stie drept "Femeia Barbie". Nu si-a dezvaluit niciodata varsta, insa cunoscatorii cred ca are undeva intre 50 si 60 de ani. Lipsita de simtul ridicolului, diva cu silueta de 25 de ani si chip de pensionara a socat recent, la o simpla plimbare in Los Angeles.


Este o adevarata celebritate in Los Angeles, cu toate ca majoritatea oamenilor nu se uita cu admiratie la ea.

Botoxata si siliconata, Angelyne conduce un Corvette roz cu numarul "Angelnn" (Inger) si are un catel (tot roz, desigur) din rasa bischon maltez. Ii place sa iasa in oras si sa atraga atentia prin look-ul ei, dar se fereste de intrebarile indiscrete ale reporterilor.

Dornica de publicitate, femeia refuza permanent sa raspunda oricarei curiozitati legate de aspectul ei, insa isi cumpara propriile panouri publicitare in oras si pozeaza sexy pentru trecatori.

Ocazional, locuitorii orasului o vad in locuri publice, imbracata in hainele ei preferate (roz sau oricare alt ton care vin sub forma neon), machiata puternic, coafata cu atentie si aranjata mult prea vulgar pentru o femeie de varsta ei.

Acesta a fost cazul si in urma cu numai cateva zile, cand Angelyne a iesit sa ia masa in oras si a oferit o privelista grotesca: imbracata intr-o rochie prea scurta si prea decoltata, ea si-a etalat silicoanele si lenjeria intima prin fata fotografilor, pentru ca mai apoi sa se prefaca rusinoasa si sa se ascunda in spatele unui evantai mare, pufos si roz.

Noi ramanem de fiecare data fara cuvitne cand o vedem. Tu cum ii comentezi infatisarea? Ce parere ai despre femeia care se vrea Barbie la 60 de ani?


related posts

Modifică setările cookies