"Femeia-pisica" a infiorat mii de oameni.Cum arata la 75 de ani vedeta care a cheltuit 4 milioane $ pe operatii estetice


Jocelyn Wildenstein, supranumita “cat woman” din cauza operatiilor estetice pe care si le-a facut, a ajuns la venerabila varsta de 75 de ani. Vedeta renumita pentru chipul sau bizar are un iubit cu 26 de ani mai tanar, in compania carora a fost fotografiata de paparazzi.


Vedeta despre care se spune ca a cheltuit peste 4 milioane de dolari pe operatii estetice se iubeste cu un designer vestimentar, Lloyd Klein.

Mireasa lui Wildenstein, trimitere deloc subtila la Mireasa lui Frankenstein. A fost desemnata de tabloidul Daily Mail cea mai infricosatoare celebritate din lume.

FOTO: 2015

Jocelyn Wildenstein, pe numele ei adevarat Jocelynnys Dayannys da Silva-Bezerra, s-a nascut in 1940, in Elvetia. In 1978 s-a casatorit cu cel pentru care, a spus ea,  si-a facut toate aceste operatii estetice, Alec Wildenstein, un foarte bogat om de afaceri. Impreuna au avut doi copii.

Dupa mai multi ani de casatorie, a descoperit ca sotul ei are o relatie cu o femeie mult mai tanara, un fotomodel de origine rusa.

Pentru a-i capta din nou atentia sotului sau, Jocelyn, ajunsa in pragul varstei de 50 de ani, a incercat sa isi recapete look-ul din tinerete cu ajutorul operatiilor estetice. Era obsedata de faptul ca imbatraneste, asa ca a devenit dependenta de operatii estetice.

Prima oara cand Alec si-a vazut sotia dupa interventiile estetice, se pare ca a tipat de frica. Jocelyn le-a cerut medicilor un look de felina, care a facut-o sa arate inuman. Evident, Jocelyn a fost dezamagita de reactia sotului ei, asa ca a revenit pe masa de operatii.

In momentul in care Jocelyn i-a reprosat sotului ei faptul ca o insala, Alec i-a pus pistolul la tampla, motiv pentru care a ajuns o scurta perioada la inchisoare.

Cei doi au inceput procedurile de divort, insa nu au ajuns la niciun consens. Jocelyn l-a dat pe Alec in judecata pentru 200 de milioane de dolari si alte zeci de milioane, reprezentand opere de arta si proprietati. Intr-un final, sotia inselata a primit cateva zeci de milioane de dolari.

FULLSCREEN
"Femeia-pisica" a infiorat mii de oameni.Cum arata la 75 de ani vedeta care a cheltuit 4 milioane $ pe operatii estetice
  • /

related posts

Modifică setările cookies