Femeile frumoase roiesc in jurul lui. Cele mai sexy vedete care au participat la gala caritabila a lui Leonardo DiCaprio


Leonardo DiCaprio este recunoscut pentru femeile frumoase din viata lui, operele sale de caritate si pentru faptul ca ii lipeste premiul Oscar, desi a fost nominalizat de 5 ori. La cea mai recenta gala caritabila, Leo s-a bucurat din nou de compania celor mai frumoase femei din lume.


Leonardo DiCaprio a strans peste 40 de milioane de dolari pentru fundatia sa care se ocupa de protejarea ultimelor situri salbatice de pe glob, in cadrul unei receptii de caritate organizate la Saint-Tropez.

Fondurile au fost stranse printr-o licitatie ce a avut loc in micul port mediteranean francez, la care au fost scoase la vanzare, printre altele, bunuri din apartamentul actorului, ca tablouri de Warhol si Bansky, precum si o proprietate pe insula sa, Blakadore Caye din Belize. Aceasta din urma a fost cumparata de omul de afaceri american Tom Barrack, cu 11 milioane de dolari.

Ca in fiecare al, la evenimentul organizat de DiCaprio au participat cele mai sexy vedete din showbiz. Irina Shayk a fost principala atractie a serii, intr-o superba rochie nude cu spatele gol.

Fata rea din Fast and Furious, Michelle Rodriguez, a venit la eveniment intr-o rochie total transparenta, la fel ca si Naomi Campbell. Tinuta controversata purtata de Michelle costa in jur de 3000 de euro, vedeta fiind criticata pentru alegerea neinspirata pe care a facut-o.

Nina Dobrev a fost stylish intr-o rochie alba, de gala.

Intra in galeria foto sa vezi mai multe imagini de la evenimentul caritabil al anului.

FULLSCREEN
Femeile frumoase roiesc in jurul lui. Cele mai sexy vedete care au participat la gala caritabila a lui Leonardo DiCaprio
  • /

related posts

Modifică setările cookies