Fetita-minune a Hollywood-ului are un iubit de 33 de ani: "Sunt super fericita". Cum arata cei doi impreuna


Dakota Fanning este unul dintre copiii-minune ai Hollywood-ului, incepandu-si cariera la o varsta frageda si crescand, practic, pe marile ecrane. Cand afla ca are 20 de ani, multi raman surprinsi.


Dakota Fanning a fost pana nu demult considerata un adevarat exemplu pentru generatia tanara. Cu toate ca ar fi putut avea aceeasi soarta ca Lindsay Lohan, care a devenit dependenta de droguri si a dat cu piciorul unei cariere infloritoare, Dakota a ales alt drum.

Tanara a refuzat sa mai semneze vreun contract pentru roluri in filme pana nu si-a terminat liceul. Dupa absolvirea acestuia, s-a inscris la facultate si este studenta a Universitatii din New York. 

Un mic detaliu legat de viata ei persoanala ar putea sa-i umbreasca reputatia buna in randul parintilor. Motivul? Tanara are un iubit de 33 de ani, diferenta de varsta dintre ei fiind de 13. Cu toate acestea, ea spune ca lucrurile merg de minune: "Sunt super fericita!". 

Dakota si modelul Jamie Strachan formeaza un cuplu de an de zile, iar actrita spune ca e interesant sa ai mereu alaturi pe cineva care are mai multa experienta, pe cineva de la care poate invata. Iata cum arata cei doi impreuna:

FULLSCREEN
Fetita-minune a Hollywood-ului are un iubit de 33 de ani: "Sunt super fericita". Cum arata cei doi impreuna
  • /

related posts