Fetita Simonei Patruleasa, o viitoare mare frumusete. Vezi cat de adorabila este micuta!


Daca Simona Patruleasa este considerata una dintre cele mai frumoase si mai sexy vedete de televiziune din Romania, micuta Ingrid pare sa-i fi mostenit calitatile fizice de invidiat.


Vedeta de televiziune a pozat recent intr-un pictoral pentru PRO TV Magazin, alaturi de fiica ei, Ingrid, in varsta de 1 ani si 8 luni.

Vorbind despre modul in care fetita i-a schimbat prioritatile in viata, Simona a spus: "Înainte să fim părinţi aveam tabieturile noastre, acum sunt în permanenţă pe fugă să rezolv ce am de făcut în orele în care ea doarme, dar cred că este normal pentru că îmi doresc să mă bucur de perioada asta minunată care trece destul de repede."

Vedeta de televiziune a povestit, de altfel, ca intregul ei program se invarte in jurul micutei Ingrid: "În timpul săptămânii lipsesc de două ori câte două ore şi asta când doarme pentru că mă întorc repede să ieşim în parc. Când sunt la serviciu, în weekend, stă cu Sabin. Petrecem foarte mult timp împreună şi mă bucur că programul îmi permite să fiu mai tot timpul alături de ea şi să mă bucur de toate etapele prin care trece."

Simona a povestit ca sotul ei, Sabin, e un tatic foarte grijuliu si ca amandoi sunt atat de topiti dupa micuta ca nu-si pot imagina sa plece in concediu fara ea.

"Am fi putut să plecăm câteva zile doar noi doi, dar nu ne-a lăsat inima! De când s-a născut, nu a existat o zi în care să nu fim împreună. La noi, micile animozităţi au fost legate de cât de bună e apa de băiţa, de temperatura din cameră şi asta pentru că Sabin este un tată foarte implicat în creşterea fetiţei noastre."

Citeste interviul integral si vezi mai multe imagini pe site-ul PRO TV Magazin!

FULLSCREEN
Fetita Simonei Patruleasa, o viitoare mare frumusete. Vezi cat de adorabila este micuta!
  • /

related posts