Fetita-vedeta s-a transformat intr-o femeie superba. Cat de sexy a aparut Dakota Fanning la un eveniment


Pentru unii dintre noi, Dakota Fanning e in continuare pustoiaca adorabila si foarte inteligenta din "I Am Sam" sau "Charlotte's Web". La 22 de ani, e departe de a mai fi o fetita.


Dakota Fanning este unul dintre copiii-minune ai Hollywood-ului, incepandu-si cariera la o varsta frageda si crescand, practic, pe marile ecrane. Cand afla ca are 22 de ani, multi raman surprinsi.

Tanara abordeaza un look sofisticat si matur, care o prinde de minune, iar cea mai noua aparitie sta drept dovada a faptului ca nu mai este o copila. Dakota a fost prezenta recent la un eveniment de lansare al celui mai recent film in care joaca si i-a strans pe fotografi in jurul ei mai ceva ca un magnet.

Blonda a aparut imbracata intr-o rochie portocalie, mulata, care i-a lasat la vedere talia. E, poate, cea mai indrazneata rochie pe care a imbracat-o de cand e femeie in adevaratul sens al cuvantului.

Dakota Fanning a fost pana nu demult considerata un adevarat exemplu pentru generatia tanara. Cu toate ca ar fi putut avea aceeasi soarta ca Lindsay Lohan, care a devenit dependenta de droguri si a dat cu piciorul unei cariere infloritoare, Dakota a ales alt drum.

Tanara a refuzat sa mai semneze vreun contract pentru roluri in filme pana nu si-a terminat liceul. Dupa absolvirea acestuia, s-a inscris la facultate si este studenta a Universitatii din New York. Un mic detaliu legat de viata ei persoanala ar putea sa-i umbreasca reputatia buna in randul parintilor. Motivul? Tanara are un iubit de 33 de ani, diferenta de varsta dintre ei fiind de 13. Cu toate acestea, ea spune ca lucrurile merg de minune: "Sunt super fericita!".

FULLSCREEN
Fetita-vedeta s-a transformat intr-o femeie superba. Cat de sexy a aparut Dakota Fanning la un eveniment monden
  • /

related posts