Fiica actriței Uma Thurman are 20 de ani. A moștenit frumusețea mamei sale


La 20 de ani, Maya Hawke seamănă perfect cu mama sa, actrița Uma Thurman.


Timp de șapte ani, Uma Thurman a fost căsătorită cu actorul Ethan Hawke. Primul lor copil, Maya Ray Thurman Hawke, s-a născut pe 8 iulie 1998, la New York, fiind primul copil al cuplului.

Acum, Maya a împlinit 20 de ani, a renunțat la cursurile de teatru de la Julliard și a debutat în cariera de actriță. Aceasta și-a făcut deja un nume, grație rolului din sezonul trei al serialului ”Stranger Things”.

Pășind pe urmele mamei sale, Maya joacă la ora actuală în noul film semnat Quentin Tarantino, ”Once Upon a Time in Hollywood”. Conform Deadline, aceasta completează o distribuție deja impresionantă, pe care mai figurează Leonardo DiCaprio, Lena Dunham, Brad Pitt, Margot Robbie, Timothy Olyphant, Damian Lewis, Dakota Fanning, Al Pacino și Tim Roth. 

Ethan Hawke, tatăl său, este mândru de fiica sa și de drumul pe care l-a ales în viață. ”Este atât de pasionată de arta cinematografică. Cel mai mândru sunt de frumusețea ei interioară”, a declarat acesta, în cadrul unui interviu pentru E!.

Uma Thurman și Ethan Hawke s-au întâlnit pe platourile filmului SF ”Gattaca”, în 1997, s-au căsătorit la scurt timp și, în 2005, au divorțat. Aceștia mai au un băiat de 16 ani, Levon.

Foto: Getty

related posts

Modifică setările cookies