Fiica Andreei Esca a plâns în ziua majoratului din cauza iubitului ei


Alexia Eram a împlinit recent 18 ani și și-a serbat majoratul cu o petrecere de vis. 


Alexia  a intrat recent în rândul vloggerilor din România. Fiica Andreei Esca are de puțin timp un canal de Youtube, unde  a strâns deja 60.000 de abonați. 

Alexia le-a povestit tuturor cum și-a petrecut majoratul. Tânara care studiază la Londra a dezvăluit faptul că iubitul ei, MarioFresh, cu care are o relație de doi ani, a făcut-o să plângă la petrecere. A plâns, însă, de fericire. 


Citește și Exercițiu de sinceritate. Andreea Esca și fiica ei răspund la întrebări incomode în piscină. VIDEO


Mario a pus la cale un moment emoționant. I-a făcut o declarație de dragoste specială. Tânărul care este  unul dintre protejații lui Alex Velea i-a cântat Alexiei o melodie de dragoste, iar aceata a început să plângă. 
"Iubire nu-i mai doresc, că i-am dat prea multă. Îi dau foarte multă iubire!" a declarat Mario în videoclipul pe care Alexia l-a încărcat pe Youtube. 


 
 Alexia Eram a început o viață nouă, departe de familie și prieteni. Fiica prezentatoarei tv a  ales să studieze la Londra. Alexia va studia marketing și publicitate. Tânara a anunțat că intenționează să vină destul de des în țară, ca să-și vadă familia, prietenii și iubitul. 


 

#UNTOLDKISS @goldenboymario ❤️

O postare distribuită de Alexia ♛ (@alexiaeram) pe

 

 

See you soon my baby! ❤️️ #LoveU #iwillmissyou

O postare distribuită de Alexia ♛ (@alexiaeram) pe

 

related posts

Modifică setările cookies