Fiica Andreei Esca s-a transformat intr-o tanara superba. Imaginile cu care Alexia face senzatie pe Instagram


Andreea Esca se mandreste cu fiica sa, Alexia, care s-a transformat intr-o tanara superba. La 17 ani, Alexia Eram face furori pe Instagram, acolo unde este urmarita de aproape 30.000 de oameni.


Alexia ar putea oricand incepe o cariera in modelling. Tanara are toate calitatile necesare, iar imaginile postate pe Instagram par desprinse din pictoriale profesioniste.
 


Fashionista de mica, Alexia impresioneaza nu numai cu atuurile sale fizice, dar si cu outfiturile in care se lasa pozata.
 

 

♣️

O postare distribuită de Alexia ♛ (@alexiaeram) pe

Andreea Esca a marturisit intr-un interviu pentru perfecte.ro ca fiica sa ii seamana ca temperament, insa este mai rebela ca ea. "Cred ca e mai rebela decat mica. Seamana cu mine in sensul ca e in stare sa danseze non stop, e o trasatura pe linie materna la noi. Seamana cu mine pentru ca atunci cand isi doreste ceva e foarte tenace, dar cred ca eu eram un pic mai blanda si mai cuminte, dar pentru ca asa era perioada aceea. Acum au mai multa libertate, sunt un pic mai razvratiti ca noi", spunea vedeta Pro TV.

 

#likemotherlikedaughter ❤️️

O postare distribuită de Alexia ♛ (@alexiaeram) pe


Alexia este interesata, cel putin deocamdata, de o cariera in radio. "Deocamdata nu stiu daca este interesata de ceva anume, ca orice copil de 16 ani nu are bine determinata calea pe care o lua. Important sa e te vezi cu prietenii, sa mergi la petreceri. A facut practica la un moment dat o saptamana la un post de radio si i-a placut foarte mult, i s-a parut ca este extraordinar. La radio e o atmosfera foarte placuta. A zis ca asta o sa faca - radio".

 

Cool lazy summer ????

O postare distribuită de Alexia ♛ (@alexiaeram) pe


 

Golden hour

O postare distribuită de Alexia ♛ (@alexiaeram) pe

related posts

Modifică setările cookies