Fiica Annei Nicole Smith a împlinit 12 ani. Cum arată aceasta acum


Micuța Dannielynn și-a pierdut mama pe când avea doar un an de zile. 


Larry Birkhead (45 de ani), tatăl lui Dannielynn, a postat recent o fotografie emoționantă cu Anna Nicole Smith, fosta vedetă Playboy care și-a pierdut viața în urma unei supradoze accidentale, și cu fiica lor, Dannielynn, care a împlinit 12 ani.

Foto: Getty, Twitter

Imaginea o înfățișează pe blonda fatală fără machiaj, cu părul strâns în coadă, în timp ce-și ține în brațe bebelușa și îi dă un pupic.

Între timp, micuța Dannielynn a crescut și seamănă izbitor de tare cu mama sa.

Îi urez lui Dannielynn o aniversare fericită! Mama ei ar fi atât de mândră. Petrecerea e pe cale să înceapă!”, a scris Larry Birkhead sub fotografie.

Au trecut 11 ani de când Anna Nicole Smith a murit, din cauza unei supradoze accidentale de droguri, dar tatăl fiicei ei continuă să îi onoreze amintirea.

În septembrie, anul trecut, Larry a explicat cum se descurcă Dannielynn fără mamă în preajma adolescenței. ”S-a atașat de profesoarele ei. S-a atașat de mamele prietenelor sale și le spune lucruri precum: vrei să mă adopți?, vrei să fii mama mea onorifică? Are obiceiul să facă asta”, adăugând că pe el îl obligă să meargă la întâlniri romantice cu diverse femei.

De asemenea, acesta a dezvăluit că Dannielynn nu pune întrebări despre mama sa, Anna Nicole, dar că a avut parte de un moment ciudat explicându-i de ce, atunci, când era mică, numele ei de familie era ”Stern”. (Partenerul Annei Nicole, Howard K. Stern, a fost înscris ca tatăl lui Dannielynn pe certificatul de naștere al lui Dannielynn, înainte ca un test ADN să demonstreze că Larry Birkhead este, de fapt, tatăl său). 

Vezi, în galeria foto de mai jos, cum arată acum fiica Annei Nicole Smith. 

related posts

Modifică setările cookies