Fiica cea mare a lui Scary Spice are 15 ani! Cum arata de cand nu mai este fetita si cat seamana cu Mel B


Formatia Spice Girls a luat fiinta in anul 1994, cand Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Burton, Melanie Chirsholm si Geri Halliwell au decis sa-si uneasca talentele artistice si sa puna bazele unei formatii feminine de muzica pop. La 20 de ani de la lansare, adolescentele de atunci sunt femei in toata rgeula, cu familii si copii.


Dupa ani de zile in care s-au bucurat de un succes rasunator, in anul 2001 cele cinci cantarete au decis sa mearga pe drumuri separate, alegand sa se reuneasca doar pentru Ceremonia de Deschidere ale Jocurilor Olimpice din 2012.

La 12 ani de la despartirea lor oficiala, fiecare are propria cariera si se bucura de rezultatele propriei afaceri. In timp ce Melanie C a fost activa din punct de vedere muzical in toata aceasta perioada si a avut succes in Anglia si Europa cu melodiile ei, Melanie B, care este deja casatorita pentru a doua oara, a revenit la muzica si televiziune.

Scary Spice este mama a trei fete, pe care le-a avut cu trei barbati diferiti. Cea mai mare dintre ele, Phoenix Chi Gulzar, este acum adolescenta si are 15 ani.  Fiica vedetei si a primului ei sot, dansatorul Jimmy Gulzar, incepe incetul cu incetul sa iasa tot mai des in public alaturi de mama ei si, cu toate ca nu ii seamana, este extrem de apropiata de aceasta.

Putini stiu despre Mel B ca dupa divortul scandalos, a avut o relatie cu actorul Eddie Murphy, cu care a ramas insarcinata. Actorul a negat initial ca bebelusul ar fi al lui si a raspuns intr-un interviu oficial ca pana pruncul nu se va naste si va fi supus unui test ADN, el nu isi va asuma nimic.

Dupa nasterea lui Angel Iris Murphy Brown, un test a confirmat paternitatea actorului, care, a recunoscut cu greu copilul si a incercat sa relationeze cu ea. Avand in vedere insa ca mai are inca 7 copii cu alte 3 femei, nimeni nu s-a asteptat sa se comporte ca un tata exemplar.

Angel Iris a fost crescuta de mama ei si de actualul sot al acesteia. Atat ea, cat si Pheonix Chi mai au o surioara mai mica, Madison Brown Belafonte, pe care fosta membra a trupei Spice Girls o are cu actualul ei sot.

Ce parere ai despre fiica cea mare a lui Mel B? Seamana cu diva? Dar cele doua surori mai mici?

related posts

Modifică setările cookies