Fiica lui Adi Minune și-a pus silicoane? Imaginea care i-a pus pe fani pe gânduri: “Ai silicoane, se vede clar”


Carmen Simionescu, fiica în vârstă de 20 de ani a lui Adi Minune debordează de senzualitate. Tânăra artista nu se ferește să posteze pe rețelele de socializare fotografii cu ea în ipostaze provocatoare, spre încântarea fanilor care îi comlimenteaza frumusețea.


Karmen a reușit să încingă imaginația fanilor cu cea mai nouă fotografie postată pe rețelele de socializare. Tânăra cântăreață a publicat o imagine din timpul unui concert în care a purtat doar un sutien de la un costum de baie și o pereche de pantaloni largi. Fanii nu au rămas indiferenți și i-au complimentat formele voluptoase: “ Ai silicoane , se vede clar . Dar sunt frumoase’,” Wow ce corp sexy” și “Frumoasă și sexy ca întotdeauna”.


 

• When Time Stops • #ShowTime ???? @daragiuuu @daria.georgescu @alexandrusimedru @neweraromania

A post shared by ????KARMEN (@karmen) on


 

• Summer's not over yet! • @loungewear.ro

A post shared by ????KARMEN (@karmen) on


Aceasta nu este prima dată când Karmen îi face pe fani să creadă că și-a modificat formele cu ajutorul chirurgului plastician.

Zvonurile conform cărora și-ar fi pus silicoane au apărut încă din 2016, dar Karmen susține că formele ei sunt naturale. Chiar și în cele mai vechi fotografii de pe contul ei de Instagram, postate cu 4 ani în urmă, pe când era minoră, Karmen are același bust generos.


 

• Lazy Summer Dayz •

A post shared by ????KARMEN (@karmen) on


 

A post shared by ????KARMEN (@karmen) on


Totuși, abia din vara anului trecut Karmen a început să pozeze în ipostaze cât mai senzuale, la piscina, în costume de baie minuscule, spre deliciul fanilor care îi spun că are  “Chip de zâna și corp perfect” sau “ești frumoasă din cap până în picioare”.

related posts

Modifică setările cookies