Fiica lui Chris de Burgh, fosta Miss World, s-a logodit. Cum arata barbatul care a cucerit-o si inelul de logodna


Timp de aproape 7 anji, de cand sunt impreuna, Rosanna Davison si Wesley Quirke sunt cel mai glam cuplu din showbiz-ul irlandez. Ea este fosta Miss World si fiica unui dintre cei mai celebri muzicieni irlandezi, el e fost model si fiul unui om de afaceri milionar.


Avand in vedere ca cei doi locuiesc impreuna de aproape 3 ani si sunt nedespartiti, vestea logodnei n-a socat pe nimeni din tara lor natala.

Se pare ca Wesley a cerut-o ieri dimineata pe iubita lui de sotie, cu un inel facut la comanda, in valoare de aproximativ 40.000 de euro, in timpul unei vacante in insulele Mauritius.

Cuplul se afla in vacanta in nord-estul insulei, la hotelul Le Saint Géran, unde familia Davison isi petrece Craciunul si Revelioanele de 18 ani.

Dupa o cina la restaurantul de 5 stele al hotelului, tanarul, in varsta de 29 de ani, si-a dus iubita la plaja, s-a pus intr-un genunchi si i-a cerut mana.

Intamplator sau nu, Rosanna purta o rochie rosie, exact ca in celebrul hit al tatalui ei, "Lady in Red", pe care a asortat-o cu o pereche de pantofi Louboutin negri.

Ca un adevarat cavaler, tanaru indragostit i-a cerut prima data mana tatalui Rosannei, iar Chris de Burgh a fost mai mult decat incantat sa-si dea binecuvantarea fericitului cuplu.

FULLSCREEN
Fiica lui Chris de Burgh, fosta Miss World, s-a logodit. Cum arata barbatul care a cucerit-o si inelul de logodna
  • /

related posts

Modifică setările cookies