Fiica lui Cindy Crawford a fost ingrasata in Photoshop. Cum arata in realitate Kaia si cum arata pe coperta Vogue Franta


Fiica lui Cindy Crawford se poate lauda cu faptul ca, la doar 16 ani, a aparut deja pe coperta revistei Vogue Franta, performanta cu care nu se pot mandri multe dintre cele care activeaza in industria modei. Totusi, pentru a ajunge la aceasta performanta, a avut nevoie de ajutorul Photoshopului.


Kaia Gerber si-a implinit visul de a aparea pe coperta revistei Vogue la doar 16 ani. Adolescenta a facut marele anunt pe contul ei de Instagram. “Cred ca visez! Le multumesc celor care au facut ca totul sa fie posibil. M-ati facut cea mai fericita fata din lume. Va trimit multa iubire”, a scris Kaia in dreptul imaginii cu coperta Vogue Franta. 


 

I MUST BE DREAMING. to @vogueparis and everyone who made this cover possible... THANK YOU! ???? and to @emmanuellealt and @davidsimsofficial, you made me the happiest girl in the world. ???? SO MUCH LOVE

A post shared by Kaia (@kaiagerber) onTotusi, pare greu de crezut ca tanara de pe coperta este Kaia, tinand cont ca pana de curand era acuzata ca promoveaza anorexia. Picioarele ei subtiri par sa fi fost ingrosate pe coperta faimoasei reviste, iar diferentele pot fi observate la o simpla alaturare a imaginii din Vogue cu oricare alta fotografie cu Kaia. 


 

happy kai ❤️

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on


 

prep for fendi

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on


Exista si o explicatie pentru aceasta situatie. Franta a interzis prin lege folosirea modelelor anorexice incepand din luna mai a anului trecut. Teoretic, Kaia se incadreaza in tipare. Tanara are 1,73 m si 54 de kg, ceea ce inseamna ca nu are un indice al masei corporale mai mic de 18, asa cum prevede legea franceza. Cu toate acestea, reprezentantii Vogue Franta se pare ca nu au vrut sa riste sa fie acuzati ca promoveaza anorexia, asa ca au editat fotografia si i-au adaugat cateva kilograme.

related posts

Modifică setările cookies