Fiica lui Cindy Crawford, copie fidela a mamei sale. Supermodelul arata fabulos la 46 de ani


Kaia Gerber, fiica lui Cindy Crawford, are doar 11 ani, dar cu siguranta, in cel mai scurt timp, va fi unul dintre numele celebre din modelling... ceea ce nu ar fi o surpriza prea mare, avand in vedere ca si mama, dar si tatal sau, au facut cariera in acest domeniu.


Cindy Crawford se poate considera o femeie implinita si de succes: a avut o cariera spectaculoasa in modelling, la 46 de ani arata la fel ca la 20, este casatorita de 14 ani cu Randy Gerber si au impreuna doi copii superbi. La 11 ani, fiica lui Cindy si a lui Randy, Kaia este deja model pentru haine de copii: la inceputul anului Versace a ales-o ca imagine a primului lor magazin Young Versace, la Milano.

Kaia a fost fotografiata la un eveniment in Malibu, alaturi de parintii ei celebri. Micuta fashionista, supermodel in devenire, seamana perfect cu mama sa. Cu toate ca designerii o vor inca de pe acum pe podium, ca sa defileze pentru ei, Cindy nu este de acord ca fiica sa sa lucreze de la o varsta atat de frageda.

Foto: SPLASH

"Daca o sa aiba 17 ani si o sa vrea sa incerce asta, bineinteles, ce pot sa spun?", spune supermodelul, care nu ar spune "nu" unei cariere in modelling pentru fiica sa.

FULLSCREEN
Fiica lui Cindy Crawford, copie fidela a mamei sale. Supermodelul arata fabulos la 46 de ani
  • /


related posts