Fiica lui Cindy Crawford devine designer la 16 ani! Consumatrii de fashion spun: "este nepotism la cel mai inalt nivel"


La scurt timp dupa ce a a aparut pentru prima data pe coperta revistei Vogue, vis pe care multe modele nu au reusit sa si-l implineasca nici dupa ani de experienta in moda, fiica lui Cindy Crawford mai bifeaza un succes in cariera.


Kaia Gerber are toate sansele sa isi intreaca mama din punct de vedere profesional. La doar 16 ani, Kaia a aparut deja pe coperta revistei Vogue, a defilat pentru YSL, Chanel si Versace si urmeaza sa lanseze propria colectie de haine si accesorii. 

Tanarul model se bucura de suportul lui Karl Lagerfeld, designerul din spatele brandului Chanel si, impreuna cu acesta, va lansa o colectie capsula de haine, ochelari de soare, bijuterii si pantofi.  

back to paris

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on


Produsele vor fi lansate sub numele Karl Lagerfeld x Kaia si vor fi disponibile incepand cu luna septembrie a acestui an. Celebrul designer a facut anuntul pe profilul lui de Instagram: “sunt mandru sa va anunt ca voi incepe un parteneriat cu cel mai dorit model de la ora actuala”. 

Totusi, nu toti pasionatii de moda sunt incantati de aceasta noua colabore, si spun ca la mijloc este vorba despre nepotism. “Nepotism la cel mai inalt nivel”, “Nepotism… o imita pe mama ei”si “a primit acest job doar pentru ca este fiica lui Cindy Crawford”, sunt doar cateva dintre sutele de reactii neagative ale celor care au luat cu asalt profilul de Instagram al lui Karl.
In ciuda unei cariere infloritoare, Kaia a declarat ca pe primul loc in topul prioritatilor ei este scoala si ca de proiectele ce tin de moda se ocupa in timpul ei liber.

related posts

Modifică setările cookies