Fiica lui Cindy Crawford nu mai arata ca o fetita. Kaia isi intrece celebra mama in frumusete. Cum a fost surprinsa


Fiica lui Cindy Crawford, Kaia Gerber, a inceput sa primeasca din ce in ce mai multa atentie din partea presei. Si asta datorita faptului ca pare o copie in miniatura a mamei sale. Cindy Crawford se poate lauda cu statutul de cel mai hot supermodel al anilor '90.


Cindy Crawford si fiica sa, Kaia Gerber, au fost fotografiate de paparazzi pe aeroportul din Los Angeles. La 13 ani, Kaia dovedeste ca i-a mostenit trasaturile superbe ale mamei sale. Imbracata casual, intr-o pereche de skinny jeans, un maiou gri si un pulover negru, Kaia pare pregatita sa debuteze pe marile catwalkuri ale lumii.

Foto: Cindy Crawford 1993

Desi inital Cindy voia sa o tina departe de lumea modellingului, adolescenta arata ca si cum ar avea toate trasaturile necesare pentru o cariera de succes. In plus, are deja experienta - la 10 ani a fost imaginea Verrsace Kids.

Desi are numai 13 ani, Kaia are deja o multime de fani care o urmaresc pe Instagram. Acolo, Kaia a postat cateva imagini care dovedesc ca se descurca excelent in postura de fotomodel.

 
Loading

@teenvogue @armani @mattirwinlondon

View on Instagram

Kaia pare foarte mandra de fotografia pe care si-a facut-o cu idolul adolescentelor, Harry Styles.

 
Loading

Look who decided to stop by... @harrystyles

View on Instagram

 
Loading

Thanks for coming by again @harrystyles and giving my friend, Ava, a mini heart attack...

View on Instagram

related posts

Modifică setările cookies