Fiica lui Donald Trump, aparitie de model pe strazile din New York. Cum a aparut fata Presedintelui SUA


Femeile din viata lui Donald Trump au cochetat cu lumea modei: Melania a lucrat ca model, Ivanka a actovat si ea in industrie, iar Tiffany este pasionata de fashion si a lucrat alaturi de Vogue, sub forma unui internship.


Fiica cea mare a Presedintelui Statelor Unite are un fizic demn de invidiat, iar ultima sa aparitie pare menita sa demonstreze asta.

Imbracata cat se poate de clasic si decent, Ivanka a fost fotografiata pe strazile din New York imbracata in haine colorate. Pantaloni lungi, roz prafuit, purtati cu tocuri inalte, de culoare bleu-gri si o bluza facuta complet din paiete albe si colorate.

Nu au lipsit ochelarii de soare, iar Ivanka le-a zambit extrem de vesela fotografilor care s-au grabit sa ii surprinda aparitia.

Dupa ce a lucrat in industria modellingului, fiica lui Trump a renuntat la lumina reflectoarelor si bliturile camerelor foto si a devenit femeie de afaceri. Acum, Ivanka este Vice Presedinte Executiv pentru Dezvoltare si Achizitii la firma tatalui ei si incearca, in egala masura, sa se ocupe de propria familie, ea fiind casatorita cu Jared Kushner, caruia i-a si daruit trei copii.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:


 

related posts

Modifică setările cookies