Fiica lui George W. Bush s-a măritat cu logodnicul ei secret. Cât de fericită este Barbara Bush!


Barbara Pierce Bush (36 de ani), fiica fostului președinte american George W. Bush, s-a căsătorit în weekend cu logodnicul ei, pe care l-a ținut secret până acum. Craig Louis Coyne (37 de ani) este scriitor.


Cel de-al 43-lea președinte american și soția lui, Laura Bush, și-au condus la altar cea de-a doua fiică în weekend. Barbara și-a legat destinul de iubitul ei, Craig Louis Coyne, cu care s-a logodit în secret. Petrecerea de nuntă a avut loc pe domeniul familiei Bush din Kennebunkport (Maine), conform today.com. La ceremonie a participat inclusiv bunicul George Bush. Fostul președinte american a fost singur la festivități, soția sa, fosta Primă Doamnă Barbara Bush, decedând în urmă cu șase luni.

Domnișoara de onoare a lui Barbara a fost Jenna Bush Hager, sora geamănă a miresei, care s-a căsătorit cu Henry Chase Hager în anul 2008. Jenna are chiar și două fete – Mila (5 ani) și Poppy (3 ani) – care au purtat trena și au așernut flori la picioarele miresei. Sora miresei este jurnalistă și lucrează ca prezentator al postului TV Today.

Jenna (dreapta) s-a căsătorit în 2008. În stânga e sora ei, Barbara

Barbara a purtat o rochie albă mulată pe corp, accesorizată cu un voal alb generos. În cinstea bunicii ei, mireasa a purtat o brățară, pe care bunicul ei i-o făcuse cadou soției sale la împlinirea vârstei de 70 de ani. 

FOTO: Paul Morse Photography

Mândru de fiica lui, fostul președinte George W. Bush a postat pe Instagram o fotografie cu el și Barbara, îndreptându-se spre altar. „Barbara este numele unei femei puternice și unice”, a scris fostul șef de stat, urându-i bun venit în familie lui Craig Coyne. 


Fotografiile de nuntă au fost realizate de fotograful profesionist Paul Morse, care a lucrat mulți ani pentru Los Angeles Times. În timpul mandatelor lui George W. Bush (2001 - 2009), Paul Morse a fost fotograful oficial al Casei Albe și al președintelui. Iată mai jos câteva forografii de la nunta fiicei lui George W. Bush!

FULLSCREEN
Fiica lui George W. Bush s-a măritat cu logodnicul ei secret. Cât de fericită este Barbara Bush!
  • /

related posts