Fiica lui Kate Moss a împlinit 16 ani. Adolescenta a moștenit frumusețea mamei


De curând, Lila Grace, fiica supermodelului Kate Moss, a împlinit 16 ani, iar mama ei i-a oferit o petrecere pe iaht.

Tag-uri: #Kate Moss #fiica

Lila Grace Mock Hack, fiica lui Kate Moss cu fondatorul Dazed Media Jefferson Hack, are deja o cariera apreciată în lumea modellingului, însă aceasta și-a sărbătorit ziua de naștere ca o adolescentă normală.

Citește și: Ele erau cele mai frumoase femei din lume in anii '90. Cum aratau cu adevarat corpurile modelelor in urma cu 20 de ani

Conform Daily Mail, fiica supermodelului și-a petrecut ziua de naștere alături de mama ei, de buna ei prietenă, Iris Law, și de mama acesteia, Sadie Frost.

Deși aceasta are un cont de Instagram privat, fotografiile și clipurile video de la petrecere au fost distribuite de familie și prieteni.

Sâmbătă, sărbătorita a pozat alături de mama sa pe un iaht, fără să dezvăluie locul în care se află, în timp ce prietena ei, Iris Law, a postat câteva imagini pe Instagram Story. La fel ca mulți alți adolescenți, Lila și Iris au savurat cantități enorme de cremă de ciocolată.

În ziua următoare, Lila Grace a participat la o cină alături de mama ei, Kate Moss, la restaurantul Sexy Fish, din Mayfair, Londra. Desigur, nicio aniversare nu este completă fără ca sărbătoritul să fie menționat în poze din trecut, postate pe Instagram, iar nașa Lilei Grace, Sadie Frost, și-a luat această responsabilitate. ”Cea mai drăguță fină pe care mi-aș fi dorit-o vreodată. Am împărtășit momente de familie minunate...”, a scris fosta soție a lui Jude Law.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sadielizafrost (@sadielizafrost) on

Anul trecut, Lila Grace și-a sărbătorit ziua participând alături de mama sa la Săptămâna Modei de la Londra. În cadrul aceluiași eveniment, fiica lui Kate Moss a intervievat-o pe Gigi Hadid, demonstrând nu numai faptul că are talent la modelling, ci și că ar putea să devină, la fel de bine, critic de modă.

Foto: Getty, Instagram

FULLSCREEN
Fiica lui Kate Moss a împlinit 16 ani. Adolescenta a moștenit frumusețea mamei
  • /

related posts