Fiica lui Michael Jackson nu mai e o fetita. Cum arata Paris cu cercel in buric, imbracata doar in costum de baie


Anul trecut a fost unul dur pentru Paris Jackson, fiica in varsta de 15 ani a lui Michael Jackson. Mostenitoarea Regelui Muzicii Pop a fost dusa de urgenta la spital in iunie 2013, dupa ce a incercat sa se sinucida, iar de atunci incearca sa revina pe linia de plutire si sa duca o viata normala.


In timp ce membrii familiei ei se cearta fie pe tema averii, fie in legatura cu cine merita sa detina custodia celor trei copii minori ai lui Michael, Paris incepe sa isi revina incetul cu incetul si preia toate obiceiurile pe care adolescentele din ziua de astazi le practica.

Anul 2014 a inceput cu dreptul pentru ea, drept dovada stand faptul ca a fost deja plecata in vacanta in Hawaii. Ca orice tanara a zilelor noastre, Paris a adoptat trendul selfie-urilor si nu a intarziat sa se pozeze singura, in oglinda, imbracata numai in costum de baie.

Ea a postat cu constiinciozitate imaginile pe constul personal de Instagram, unde fanii au putut sa ii admire silueta fit, cercelul din buric si expresia linistita a fetei. Inspirata de Miley Cyrus, ea a s-a pozat si cu limba scoasa, toate gesturile ei sugerand ca tanara se simte bine si ca a depasit criza prin care a trecut in urma cu numai cateva luni.

Desigur, imaginile nu pot arata care este starea ei mentala, insa surse din anturajul familiei Jackson au tot confirmat pentru jrunalistii de peste ocean ca Paris a decis sa mearga mai departe cu capul sus, mama ei, Debbie Rowe, fiind cea care ii este alaturi neconditionat.

Paris face in continuare tratament si terapie specializate, insa a evitat sa comunice direct cu admiratorii si nu a facut, pana acum, vreo declaratie despre felul in care se simte.

Tu ce parere ai despre cum pozeaza Paris? Dar despre perioada dificila prin acre a trecut? Crezi ca si-a revenit complet dupa tentativa de sinucidere?

related posts

Modifică setările cookies