Fiica lui Michael Jackson, poza in bikini la 18 ani. Imaginea care a starnit interesul internautilor


Paris Jackson, fiica regretatului Michael, nu mai este o fetita. S-a transformat intr-o adevarata domnisoara si profita de retelele de socializare pentru a le aminti tuturor ca nu mai este cazul sa o trateze ca pe un copil.


Paris Jackson a petrecut cateva zile la mare si a avut grija sa documenteze escapada pe retelele de socializare. Imbracata doar in costum de baie, ea a facut cateva selfie-uri atat pe cont propriu, cat si alaturi de iubitul ei, Michael Snoddy, care este cu opt ani mai mare.

"Cea mai frumoasa vacanta pe care mi-asi fi putut-o dori. Si totul datorita scumpului meu, florea soarelui din viata mea", a scris adolescenta in descrierea unei imagini, in care iubitul o pupa pe obraz.
 

 

:>

A photo posted by Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) on


Paris este, dintre copiii regretatului Michael Jackson, cea care a suferit cele mi mari transformari pe parcursul maturizarii sale. Fetita dulce si inocenta s-a schimbat treptat intr-o tanara frumoasa si rebela, iar fotografii sunt cu ochii pe ea la fiecare aparitie in public.

 

clarence & alabama

A photo posted by Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) on


Paris, in varsta de 18 ani, se afla intr-o relatie cu tanarul Michael Snoddy, tobosar in trupa Street Drum Corps. Desi bunica ei nu este de acord cu tanarul si nici cu felul in care isi traieste viata nepoata sa, tanara e rebela si s-a indepartat de cea care i-a fost aleasa tutore dupa moartea lui Michael Jackson.

related posts

Modifică setările cookies