Fiica lui Schwarzenegger se iubește cu un actor celebru. Cine este cel cu care a fost fotografiată în timp ce se sărutau


Katherine Schwarzenegger a fost fotografiată de paparazzi în timp ce se sărută pe stradă cu noul ei iubit, care este nimeni altul decât celebrul actor Chris Pratt. Se zvonea de ceva timp că cei doi ar fi format un cuplu, dar abia acum paparazzi au reușit să obțînă dovadă.


Katherine Schwarzenegger, fiica cea mare a lui Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 28 de ani, a fost fotografiată în timp ce se plimbă pe străzile din L.A. alături de noul ei iubit, Chris Pratt.Cei doi au fost însoțiți și de băiatul actorului, pe care îl are din relația cu Anna Faris și care are doar 5 ani. Paparazzi au reușit să surprindă și momentele în care cei doi se sărută.
Aceasta este prima relație pe care Chris o are după ce a anunțat încă din 2017 separararea de Anna Faris, cu care s-a căsătorit în 2009. Cei doi sunt acum în plin proces de divorț. Recent, actorul a declarat: “este nasol să divorțezi, dar avem un copil minunat, iar el are doi părinți care îl iubesc foarte mult, așa că încercăm să rămânem prieteni și să fim drăguți unul cu celălalt”.Katherine Schwarzenegger este cu 11 ani mai tânără decât Chris.

related posts