Fiica Madonnei a stârnit furia internauților: “Este dezgustătoare”. Cum s-a pozat tânăra de 21 de ani


La fel ca mama ei, Lourdes Leon nu se încadrează în tiparele și normele societății, fiind o fire rebelă. Tânăra în vârstă de 21 de ani a decis să nu se mai epileze, iar în cea mai recentă ședință foto și-a etalat atât părul de la subraț, cât și pe cel de pe picioare, spre oroarea internauților.


Lourdes Leon este imaginea unui brand de piese vestimentare adresate tinerilor. În ședința foto de promovare a produselor, fiica Madonneipozează cu mâinile ridicate, etalându-și părul de la subraț, dar și cel de pe picioare. Internauții nu au fost încântați și au reacționat imediat: “ești dezgustătoare”, “nu este igienic”, “nu o să îmi las niciodată să-mi crească părul atât  de mult în ideea că sunt feministă”, “scarbos” și “mă dor ochii”.


 

The latest @converse x @mademe_nyc collaboration by designer @erin_mademe stars Lourdes Leon and feels fated to be. Tap the link in our bio to see more of the collection. Photo by @thisismayan.

A post shared by Vogue (@voguemagazine) onDeși este constant batjocorită din cauza alegerilor ei, Lourdes nu pare să fie deranjată, demonstrând încă o dată faptul că așchia nu sare departe de trunchi. Madonna și-a arătat și ea recent părul de la subraț, semn că este un adevărat trend în rândul femeilor din familia ei.


 


Lourdes Leon s-a născut în octombrie 1996 dintr-o relaţie pe care Madonna a avut-o cu antrenorul ei personal, Carlos Leon, timp de patru ani.

Lola a moștenit pasiunea pentru artă și a studiat la Universitatea din Michigan, la programul de teatru, dans și muzică, acolo unde a studiat și mama sa în trecut.

related posts