Fiicele lui Sylvester Stallone au devenit femei in toata firea. Cum au fost fotografiate alaturi de tatal lor


Sylverster Stallone, unul dintre veteranii filmelor de actiune, are cu ce sa se mandreasca! Acesta este inconjurat de frumusete, incepand cu sotia sa si pana la cea mai mica fiica.


Sylvester Stallone  a reusit inca o data, participand la petrecerea Harper's Bazaar alaturi de familia sa, sa puna reflectoarele pe fiicele lui. Renumitul actor pare sa fi gasit el insusi elixirul tineretii, iar in mijlocul familiei sale radiaza.

Frumoasele domnisoare, Sophia, 20, Sistine, 18 si Scarlet, 14, au mostenit calitatile de model ale lui Jennifer Flavin, sotia fiorosului actor. Acestea se bucura de proaspata celebritate, castigata in mod deosebit in timpul premiilor Globul de Aur de anul acesta. Presa internationala le acorda multa atentie, iar motivele sunt evidente.

Fetele isi evidentiaza corpurile de model, adaugand un plus la frumusetea lor naturala, cu ajutorul hainelor indraznete, dar nelipsite de eleganta. Trio-ul de surori nu se implica in scandaluri si par sa formeze cea mai frumoasa familie din Cetatea Filmului, alaturi de parintii lor.

Prezenti la un eveniment oficial, cei 5 membri ai familiei Stallone au facut o figura cat se poate de buna. Femeile din viata actorului au stralucit, sotia si fiicele sale parand sa aiba aproximativ aceeasi varsta, in timp ce el insusi a facut impresie imbracata la dunga. Simpaticul actor a avut insa grija sa isi asorteze costumul la o pereche de sosete....mov. :)

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos: 

 

related posts

Modifică setările cookies